Κίνα CNC άνοιξη που κουλουριάζει τη μηχανή κατασκευαστής
Αρχική Σελίδα

Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd

Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd Dongguan Xinding Mechanical Equipment Co.,Ltd
Εικόνα επιχείρησης Picturer γραφείου εικόνα εργαστηρίων Εικόνα συνεργατών Δείγμα ελατηρίων
Εταιρικό Προφίλ

Γιατί όλο και περισσότεροι κατασκευαστές άνοιξη επιλέγουν τα μηχανήματα Xinding;

  

  Η Co. μηχανικού εξοπλισμού Xinding Dongguan, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη CNC στη μηχανή άνοιξη για πάνω από 20 έτη, και έχει αυξηθεί gradully με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της πιστής βάσης πελατών της. Με τα έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει κατορθώσει να συσσωρεύσει ένα μεγάλο ποσό εμπειρίας στην τεχνολογία παραγωγής και είναι τώρα ικανή να προσφέρει την άνοιξη υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας που κατασκευάζει τις μηχανές που είναι ανθεκτικές, πρακτικές, και εύκολο να λειτουργηθούν.   

 

  Οι χρήστες θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν το ελατήριό μας που κατασκευάζει τη μηχανή σε χρόνο μηδέν και τα μηχανήματά μας θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα παραγωγής σας με τη μείωση του χρόνου που σπαταλιέται εκτέλεση των επαναλαμβανόμενων ενεργειών. Επιπλέον, η επιχείρησή μας είναι κύρια της ανεξάρτητης ικανότητας Ε&Α και σχεδίου και είναι σε θέση να κατασκευάσει τις μηχανές σύμφωνα με το inquirement του πελάτη. 

 

  Μέχρι στιγμής, η επιχείρησή μας έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες κατασκευαστικές επιχειρήσεις άνοιξη και έχει κερδίσει τον υψηλούς έπαινο και την αναγνώρισή τους. Συγχρόνως τα προϊόντα μας όχι μόνο ικανοποιούν τις ανάγκες των εσωτερικών χρηστών, αλλά και πωλούν καλά σε πολλές χώρες και περιοχές στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στις υπερπόντιες χώρες, όπως η Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Καναδάς, Ρωσία, Κορέα, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Βιετνάμ, Ινδονησία, φιλιππινέζικη, Ιράν, Τουρκία, Βουλγαρία, Μεξικό, Περού, Πολωνία, Λευκορωσία, Βραζιλία, Argentia, Πακιστάν και ούτω καθεξής ενώ έχει λάβει πολλά καλά σχόλια.

 

  Επιμένουμε στην έννοια της «ποιοτικής προτεραιότητας, πελάτης πρώτα, που συνεχίζει». Σταθερά πιστεύουμε ότι τα προϊόντα στέκονται μέχρι οποιαδήποτε πρακτική και επιθυμούν ειλικρινά να καθιερώσουν τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους εκτιμημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εάν η φιλοσοφία και τα προϊόντα της επιχείρησης είναι ακριβώς τι έχετε ψάξει, παρακαλώ hestate μην μας ελάτε σε επαφή με.

  

Τα προϊόντα μας

  Το ελατήριό μας που κατασκευάζει τις μηχανές να καλύψουν τη διάμετρο καλωδίων άνοιξη από 0.15mm σε 8.0mm, συμπεριλαμβάνων:

CNC άνοιξη που κουλουριάζει τις μηχανές: XD-208, XD-212, XD-220, XD-230, XD-330, XD-240, XD-340, XD-250 ΚΑΙ XD-350 ΣΕΙΡΈΣ.

Multi-axis ελατήριο που κουλουριάζει τις μηχανές: XD-608, XD-620, XD-630, XD-660, XD-680, XD-808, XD-820 ΚΑΙ XD-830 ΣΕΙΡΈΣ.

CNC καθολικές μηχανές άνοιξη: Xd-CNC20, σειρά xd-CNC35, xd-CNC0520 και xd-CNC0535.

Χωρίς έκκεντρο CNC ελατήριο που διαμορφώνει τις μηχανές: XD-CNC1020, ΣΕΙΡΆ XD-CNC1120, XD-CNC1245, XD-CNC1260 ΚΑΙ XD-CNC1280.

  Εκτός αυτού, διάφοροι τύποι περιφερειακών εξοπλισμών όπως το καλώδιο που διαμορφώνουν τις μηχανές, που μετριάζουν τους φούρνους και τους μύλους άνοιξη, καθώς επίσης και τους ελεγκτές υπολογιστών, τους επιθεωρητές και τα εξαρτήματα φορμών μηχανών άνοιξη.

 

● Γιατί επιλέξτε σε μας

Πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην κατασκευή των μηχανημάτων άνοιξη.

Όλες οι μηχανές λαμβάνουν πολλά καλά σχόλια από τον πελάτη.

Ανεξάρτητη δυνατότητα Ε&Α και σχεδίου να υποστηρίξει των προϊόντων.

Πάντα ευτυχής να εξυπηρετήσει και να συνεργαστεί με τους πελάτες μας από σε όλο τον κόσμο.

   

Μας ελάτε σε επαφή με  

Μας ελάτε σε επαφή με

Ιστορία

Καθιερωμένος το 1998, προωθημένος της άνοιξη xd-208, xd-220 και xd-230 CNC που κουλουριάζει τις μηχανές.

Το 2005, xd-212, xd-330, xd-240 και xd-340 έχουν εισαχθεί στην αγορά.

◇ Η επιχείρηση καταχώρησε το 2009, εισαγμένος άνοιξη xd-660 και xd-CNC20 CNC που κατασκευάζει τη μηχανή.

Το 2012, xd-680, xd-CNC35 και xd-250 έχουν εισαχθεί στην αγορά.

Το 2015, τα μόνος-αναπτυγμένα xd-608 CNC 6 άξονα άνοιξη που κουλουριάζουν τη μηχανή και xd-CNC1120 11 χωρίς έκκεντρο CNC άξονα ελατήριο που διαμορφώνει τη μηχανή προωθήθηκαν και εισήχθησαν επιτυχώς στην αγορά.

Το 2016, xd-620, xd-630 και xd-CNC0535 έχουν εισαχθεί στην αγορά.

Το 2017, τα μόνος-αναπτυγμένα xd-808 CNC 8 άξονα άνοιξη που κουλουριάζει τη μηχανή προωθήθηκαν και εισήχθησαν επιτυχώς στην αγορά.

Το 2018, xd-820, xd-CNC0520 και xd-CNC1245 έχουν εισαχθεί στην αγορά.

Το 2019, xd-830, xd-CNC1260 και xd-CNC1280 έχουν εισαχθεί στην αγορά.

 

Υπηρεσία

  «Διευκρινίζετε, εμείς bulid», Xingding θα είναι πάντα με σας.

◇ Παρέχετε στους χρήστες την ελεύθερες pre-sale καθοδήγηση και τις προτάσεις.

Δώστε τους χρήστες τις ελεύθερες ερωτήσεις & την απάντηση κατά τη διάρκεια της πώλησης.

Παρέχετε στους χρήστες τα ελεύθερα και έγκαιρα αποσπάσματα προϊόντων.

Παρέχετε στους χρήστες την ελεύθερη υπηρεσία συνέχειας ωρών 7x24 για τους χρήστες.

Παρέχετε την ισόβια τεχνική υποστήριξη στη μηχανή.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, παρέχουμε την ελεύθερη υπηρεσία αντικατάστασης και τις τεχνικές οδηγίες για τη μηχανή.

Έξω από την περίοδο εξουσιοδότησης, τη δαπάνη για τα μέρη αντικατάστασης και την ελεύθερη τεχνική καθοδήγηση για τη μηχανή.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, παρέχετε τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις.

Θα μάθουμε σοβαρά από τις προτάσεις χρηστών, και θα βελτιώσουμε συνεχώς την ποιότητα και την εμπειρία χρηστών.

Επιμένουμε στην έννοια της «ποιοτικής προτεραιότητας, πελάτης πρώτα, που συνεχίζει». Η ικανοποίησή σας είναι η σταθερή αναζήτησή μας.

 

 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από τις υπηρεσίες παραγωγής, πωλήσεων και μεταπωλήσεων, και παρέχει ότι οι πελάτες με την πλήρης-υπηρεσία ενσωμάτωσαν τις υπηρεσίες πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από τις πωλήσεις.

 

Παραγωγή

  Μια καλά έμπειρη ομάδα 20 ανθρώπων για να κατασκευάσει και των asseble μερών μηχανών, έπειτα, το ελεύθερο τρέξιμο του άξονα μηχανών για μια εβδομάδα με την καθοδήγηση της πείρας στο εργοστάσιό μας. Με το αίτημα από τον πελάτη μας, θα κάνουμε να επιλέξουμε τα ελατήρια σύμφωνα με το τεχνικό αίτημά τους.

 

Πωλήσεις

  Έχουμε ένα τμήμα πωλήσεων 10 ανθρώπων, πέντε για τις εγχώριες πωλήσεις, πέντε για τις υπερπόντιες πωλήσεις. Για οποιεσδήποτε λεπτομέρειες μηχανών, τιμή, παράδοση, ect, ευπρόσδεκτη να στείλει τις έρευνές σας στο hunter@springxd.com & το wells@cncjd.com και θα απαντήσουμε εσείς ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ.

 

Μεταπωλήσεις

  Για οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ότι ελεύθερος ελάτε σε επαφή με μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, WhatsApp, Wechat ή το τηλέφωνο.

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Xingding

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 12,000,000-15,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 60% - 70%